Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Marţi, 2 martie 2021 - 3:37:24
republicanii

Cine suntem noi? Probabil veţi spune că suntem încă "unii" care aruncă o fiţuică pe piaţă şi se intitulează ziarişti. Dar noi nu suntem aşa. Suntem "Republicanii"! Suntem cei care te vom face să devii dependent de noi. Care vă vom prezenta ştirile pe care vi le doriţi. Neutre, nepărtinitoare, interesante, informaţii de care aveţi nevoie în viaţa de zi cu zi. Suntem "Republicanii", cei care nu vă vor prezenta scandaluri, can-canuri, bârfe. Din astea găsiţi, din belşug, la ceilalţi.

Ne-am propus să devenim un punct de referinţă în media locală, şi nu numai. Şi vom reuşi cu ajutorul dumneavoastră!

Suntem o echipă cu experienţă în presă, formată din:

  • ing. Constantin IANCU - programatorul si administratorul cotidianului online
  • Daniel COSAREK -Redactor sport
  • Andreea TRICULESCU - Redactor

Va anuntam ca publicatia noastră a fost înregistrata si a primit codul de identificare ISSN, dupa cum urmeaza: Republicanii (Ploiesti. Online) = ISSN 2501-8612, ISSN-L 2501-8612.

Codul ISSN permite identificarea unică, la nivel internaţional, a titlului unei PUBLICAŢII SERIALE. Codul ISSN va fi utilizat conform instrucţiunilor conţinute în anexa “ISSN – informaţii generale”, respectând Legea nr. 111/1995 republicata şi Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise.

Care sunt publicatiile care pot primi ISSN si ISSN-L?

Ziarele, revistele, anuarele, darile de seama, rapoartele, culegerile si colectiile de carti, adica orice publicatii ce apar sub acelasi titlu si au o durata de aparitie nedeterminata, indiferent de suportul fizic (hartie, microfilm, CD-ROM, publicatii electronice) sunt identificate prin codul ISSN.

Calendarele, cataloagele de firma, de produse si servicii, publicatiile de mare si mica publicitate, programele TV, paginile  web  personale sau ale  firmelor, motoarele de cautare, chat-urile, serviciile media si de stiri nu primesc coduri ISSN.

Codul ISSN-L se genereaza pentru toate editiile unei resurse continue, pe suporturi media diferite (print, CD-ROM, online).

Mai multe detalii găsiţi pe pagina Bibliotecii Naţionale a României: http://www.bibnat.ro/ISSN-s122-ro.htm


Design si programare web: ing. Constantin Iancu
ISSN 2501-8612, ISSN-L 2501-8612
Actualizat la 2 decembrie 2019
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
republicanii.ro