Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Sâmbătă, 22 septembrie 2018 - 8:00:13
republicanii

Primele informaţii oficiale despre „Noul Petrolul”!


27 iulie 2016

Noul Petrolul se naşte în aceste zile, suporterii, Mircea Dridea, Cristi Vlad şi Tavi Grigore fiind în primele linii ale luptei pentru apariţia echipei care va duce mai departe tradiţia culorilor galben-albastre. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Stadionul „Ilie Oană”, cei amintiţi, alături de care a stat şi unul dintre oamenii aflaţi mereu alături de juniorii Petrolului, Florin Goruneanu, au vorbit despre planurile existente în acest moment. Pe scurt, se va începe pe structura Petrolul ’52, s-au făcut deja demersuri către Primărie pentru a se intra în posesia mărcii şi siglei, iar în câteva zile este preconizat primul antrenament al formaţiei care va combate în Liga A Prahova.

Iată care au fost declaraţiile celor prezenţi:

Mircea Dridea: „E pentru mine un moment deosebit, în sensul că mi-am dat seama că nu am pierdut timpul degeaba. Cred că, indiferent de vârstă, pe toţi ne-a durut ce s-a întâmplat în ultimele luni, a fost ca un deces în familie. Am reuşit să ne unim capacităţile în ideea de a crea premise din care să apară pe parcurs adevăratul Petrolul. S-a reuşit o alianţă între suporteri, prin delegaţii lor, şi noi, cei care am iniţiat această idee, Petrolul ’52, iar faptul că noi am fost acceptaţi nu poate decât să mă bucure. Pentru cei care au considerat că Petrolul ’52 e o clonă, trebuie să spunem că clone ar fi fost toate, chiar şi cel care a decedat în urmă cu câteva săptămâni. Să încercăm să uităm aceste lucruri. Ne dorim un singur lucru, să câştigăm ceea ce este extrem de important, un an de zile. A aştepta până în vara viitoare ar fi fost o greşeală. Putem începe la nivel de Liga a IV-a, ne vom întrema cât mai repede, să nu murim nici de foame, în sensul pozitiv al cuvântului, pentru că o echipă de Liga a IV-a, susţinută de oameni de bine din Ploieşti, poate fi uşor întreţinută şi poate promova. Am preluat întrutotul ideea şi propunerea colegilor din partea suporterilor, iar Cristi Vlad va fi preşedintele acestei asociaţii. Tavi Grigore cu Nae Constantin şi Gică Liliac vor asigura conducerea tehnică. Eu voi preda toate documentele care au depins de noi, să trecem totul în sarcina lui Cristi Vlad şi cred că el se va achita foarte bine. Vrem o echipă, dacă se poate, fără imixtiuni politice. Asta nu înseamnă că politicienii nu sunt doriţi alături de noi”.

Cristi Vlad (preşedinte): „Eu aş vrea să vă spun două lucruri, în primul rând: sunt mai emoţionat ca niciodată şi sunt onorat că nea Mircea Dridea, pe care îl respect din tot sufletul, spune atâtea cuvinte frumoase despre mine. Totodată, sunt onorat că Uniunea Suporterilor Petrolişti a văzut în mine un om care să-i reprezinte. Vrem să facem un club curat din toate punctele de vedere - economic, sportiv - să avem o strategie aşa cum clubul nu a avut în ultimii ani. Nu a privit spre Centrul de Copii şi Juniori, copiii nu au fost sprijiniţi în niciun fel. E şansa lor să crească o dată cu Petrolul, şi vrem să creem un lot pentru moment şi pentru viitor, format din jucători localnici, care au crescut lângă Petrolul. Vrem să facem totul pe o structură piramidală, o colab cu tot ce înseamnă oamenii de fotbal din judeţ, cu vârf FC Petrolul. Poate şi înaintea mea au fost oameni cu această idee, dar nu au găsit înţelegere la Petrolul, nu exista vârful. Aşteptăm alături de noi oameni care vor să ne facă recomandări, să ajute. Vrem ca iubitorul de Petrolul să simtă că este echipa lui. Noi suntem aici, aleşi de suporteri, dar Petrolul e unic, nu trăieşte prin mine, prin Tavi. Înseamnă suporterii şi oamenii care vin alături de noi. Avem discuţii cu oameni de afaceri, promisiuni, acum suntem noi-născuţi, înfăşaţi cum s-ar spune. Dar pentru asta suntem aici, luptăm de dimineaţă până seara şi sunt convins că vom reuşi. Deja am făcut o adresă către primărie prin care solicităm încredinţarea mărcii şi a siglei, speranţa noastră fiind că decizia se va lua cât mai repede. Vom începe ca Petrolul ’52, dacă nu se va putea altfel. Dacă voi juca şi eu? Fizic, la nivelul acesta cred că aş mai putea. Dacă antrenorul, care decide când e vorba de teren, că el răspunde şi are decizia 100%, crede că e nevoie de mine, atunci sunt pregătit să joc”.
Octavian Grigore (antrenor principal): „În adresă avem solicitare pentru a juca pe Stadionul Ilie Oană, iar ca teren de antrenament vom vedea. Avem, momentan, variante la Valea Călugărească, Chiţorani, unde sunt petrolişti care ne-au transmis că ne putem antrena acolo. Sper ca reunirea să o facem cât mai repede, pentru că timpul trece şi mai sunt două săptămâni până la începutul campionatului. Avem schiţat un lot, ne vom baza pe juniori crescuţi la Centrul de Copii şi juniori, născuţi 97-98, care pot face faţă la acest nivel şi care vor avea şansa lor, plus o serie de jucători experimentaţi la acest nivel, pentru că fără ei va fi foarte greu. Referitor la finanţare, să ne gândim că un copil, ca să ajungă student, trebuie să treacă prin anumite etape. Suntem la iniţiere, formare. Proiectul trebuie susţinut pe etape. Oricât de mulţi bani ai avea iniţial, nu ai certitudinea că poţi asigura aceste promovări în lanţ. Ne dorim cu toţii ca lucrurile să meargă foarte bine, dar nu putem face un caz dintr-un buget iniţial. Suma avansată de cineva, 350.000 de euro, e o chestie utopică, dar pas cu pas vom găsi resurse, pentru că avem oameni, firme, societăţi care sprijină proiectul. În plus, printre suporteri am găsit oameni dispuşi să bată din uşă în uşă ca să ne asigure un anumit gen de sponsorizare".

Cristi Vlad: „Suporterii au fost un pol al acestei echipe, iar un prim pas va fi să emitem carduri la o anumită sumă prin care să vină alături de noi. Vor intra la meciuri şi vor avea reduceri la materiale promoţionale. Trebuie ca toată lumea să ştie şi să vină alături de noi pentru a putea porni, să aducem jucători, să ne reunim şi să trecem la partea sportivă. Totul va fi extrem de transparent. Vrem să creem un nou Petrolul, care să aparţină tuturor, iar pentru asta avem nevoie de sprijin. Referitor la copii, încercăm varianta cu CSM Ploieşti, cu menţiunea că vom face un act adiţional prin care se va specifica clar că ei vor fi crescuţi pentru Petrolul. Trebuie să salvăm într-un fel situaţia, că ne sună părinţii că nu ştiu ce să facă. E un moment important pentru oraş şi trebuie ca toate forţele să se unească. E păcat să pierdem copiii. Am primit acord de transfer de la Voluntari pentru un copil şi i l-am rupt în faţă! Cum, am ajuns să mă lupt cu Voluntari pentru un copil crescut de mine?"

Octavian Grigore: „Ne-am structurat cu un staff şi un lot, există o listă cu jucători care pot face obiectul, bazată pe jucători tineri care aparţin clubului Petrolul, 8-9, şi o listă de jucători care provin de la echipele din judeţ şi pe care i-am urmărit şi ca observator. Am făcut propuneri şi sper să găsim înţelegere la echipele de care aparţin pentru a dezvolta o colaborare. Atâta timp cât ne propunem performanţă, promovarea şi niciuna dintre echipele de anul trecut nu şi-a dorit promovarea, ar trebui să găsim înţelegere. Vrem să reînviem spiritul de competiţie la nivel judeţean, ca orice copil să creadă că poate ajunge la Petrolul Ploieşti, să facă parte din ce vom putea numi o selecţionată a judeţului. Trebuie să avem puţiună înţelegere şi răbdare. Nu putem aduna o echipă ideală, ci forma o echipă la care selecţia va fi permanentă, va avea uşa deschisă pentru cei care cred că vor putea face parte. Va fi îmbunătăţit permanent. Probabil vom amâna prima etapă de campionat, pentru că vine prea repede”. 
 

Asociaţia are deschis un cont la Alphabank, în care cei care doresc să susţină noua echipă pot face deja depuneri. Iată care este contul: 317181223533917117-RON.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1955 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

In Ploiesti gasiti paine traditionala romaneasca coapta in cuptor cu lemne fara E-uri

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate
În sfârşit, Ronaldo! Portugalia e în finală la Euro 2016!Sport

in sfarsit ronaldo portugalia e in finala la euro 2016
Portughezii au înţeles că riscă să fie luaţi la mişto de toată Europa dacă ajung în finala competiţiei continentale fără să fi bătut pe nimeni în 90 de minute, aşa că s-au mobilizat şi, cu un Ronaldo aproape de valoarea sa reală, au învins fără mari emoţii Ţara Galilor. A fost 2-0 pentru...


Meciuri nebune la Păuleşti şi Coada Izvorului! Rezultatele şi clasamentul Ligii A Prahova după restanţa de ieri!Sport

meciuri nebune la paulesti si coada izvorului rezultatele si clasamentul ligii a prahova dupa restanta de ieri
CS Ceptura - CS Cornu 1-3 (0-0) Au marcat: Alexandru Tudorache (83)/Cristian Gavrila(50), Alexandru Zamfir (75), Teodor Stroescu (89-penalti). Unirea Urlaţi - Unirea Cocorăştii Colţ 2-1 (0-1) Au marcat: Valentin Rob (52-penalti), Ricardo Gavriloiu(61)/Nicolae Dumitru (16). Petrolul Băicoi -...


Daniel Chiriţă va pune umărul la ascensiunea noului Petrolul!Sport

daniel chirita va pune umarul la ascensiunea noului petrolul
La 42 de ani şi 6 luni, Daniel Chiriţă a acceptat propunerea conducătorilor Petrolului Ploieşti de a pune umărul la revenirea grupării fanion în elita fotbalului românesc. Începând din această săptămână, „Chiru” se antrenează sub comanda lui Octavian Grigore, fiind pregătit să apară pe teren...


Lucian Bute încă aşteaptă rezultatul probei B la controlul antidopingSport

lucian bute inca asteapta rezultatul probei b la controlul antidoping
Bute a ieşit pozitiv la testul prelevat atunci şi a cerut imediat contraexpertiza, dar rezultatul nu a fost anunţat nici până acum şi nici nu ştie când proba de urină va fi analizată de laboratorul care colaborează cu Comisia Sportivă din Washington. "Nu avem încă detalii în acest moment,...


Trei surprize în turul al V-lea al Cupei României!Sport

trei surprize in turul al v-lea al cupei romaniei
Ieri şi astăzi s-a desfăşurat ultima competiţie oficială de seniori a anului, AJF Prahova organizând faza locală a 16-imilor de finală ale Cupei României. În această fază a întrecerii, au intrat în competiţie echipele din Liga A Prahova, iar dintre cele 16 formaţii participante, trei au...


Design si programare web: ing. Constantin Iancu
ISSN 2501-8612, ISSN-L 2501-8612
Actualizat la 6 februarie 2017
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
republicanii.ro